ST. Nicolaus

ST. NICOLAUS rozširuje ponuku o značku Zbojnícka

28. októbra 2021 – Tlačové správy
Kvalitné ovocné destiláty majú na Slovensku dlhoročnú tradíciu a patria k obľúbeným nápojom. A práve na tradícii a skúsenostiach sa rozhodol stavať najväčší slovenský producent liehovín ST. NICOLAUS, keď svoje portfólio obohatil o novú značku Zbojnícka.

Destiláty ZBOJNÍCKA v sebe kombinujú tradíciu a poctivosť destilérskeho umenia. Názov poukazuje na silu a odvahu zbojníkov, ktorí sú neoddeliteľnou súčasťou slovenských dejín. Presne tak, ako kvalitné destiláty z radu ZBOJNÍCKA, pripravené tradičnou destiláciou starostlivo vyberaného zdravého ovocia. V každom dúšku sa prepája lahodná chuť vyzretého ovocia s vôňou ovocných sadov. Novú značku výrobca predstavil v troch tradične najobľúbenejších chutiach – Zbojnícka Slivovica (52 %), Zbojnícka Marhuľovica (42 %) a Zbojnícka Hruškovica (42 %).

„Pozorne sledujeme aktuálne trendy a chute nášho zákazníka. Na trhu chýbal kvalitný ovocný destilát v exkluzívnom dizajne za nižšiu cenu, preto sme sa rozhodli ponúknuť spotrebiteľovi Zbojnícku. Veríme, že zaujme nielen lahodným
obsahom, ale aj štýlovou fľašou a etiketou, ktorou sa hlási k slovenským tradíciám,“

hovorí brand manažérka značky Veronika Slováková.

Tvar fľaše z číreho skla upúta nevšedným spojením moderného štýlu s puncom starodávnosti. Grafika na etikete je inšpirovaná tradičnou perokresbou a znázorňuje vrch v Malej Fatre – Veľký Rozsutec. Legenda hovorí, že práve tam je ukrytý legendárny Jánošíkov poklad. Kresbu na etikete dotvárajú ornamenty z oblasti Čičmian, ktoré sú skutočným pokladom slovenskej ľudovej tvorby.

PRODUKTY NOVEJ ZNAČKY:

• Dokonale zrelé a zdravé ovocie je základom destilátu Zbojnícka Slivovica s bohatou chuťou a vôňou kôstkového ovocia. Obsah alkoholu: 52 % obj.
  • Hneď po slivovici patrí k najobľúbenejším ovocnými destilátom hruškovica. Zbojnícka Hruškovica je vypálená zo šťavnatých a sladkých hrušiek, ktoré jej dodávajú charakteristickú lahodnú chuť. Obsah alkoholu: 42 % obj.
  • Marhuľovica je destilát, ktorý si radi vychutnajú páni aj dámy. Zbojnícka Marhuľovica si vďaka majstrovstvu liehovarníkov získa priaznivcov jemnou chuťou a vôňou zrelých marhúľ. Obsah alkoholu: 42 % obj.

Spoločnosť ST. NICOLAUS, a.s., ktorá je lídrom na slovenskom trhu, vám už od roku 1867 prináša tradičné a obľúbené liehoviny vyrobené z prvotriednych surovín. Portfólio spoločnosti tvoria desiatky značiek, medzi najvýznamnejšie patria Nicolaus Vodka, bylinná Demänovka, ovocné liehoviny radu Jubilejná, kvalitné vína Slovenské Vinice, tradičný rad KLASIK a pravé ovocné destiláty ST. NICOLAUS Exclusive Edition. Spoločnosť je tiež výhradným distribútorom značiek Soberano, Lepanto, whisky NOMAD, ginov The London No.1, MOM Gin, Gibson´s, škótskych whisky Glen Moray a Label 5, karibského rumu Negrita, pravého kubánskeho rumu Santiago de Cuba a tiež vín zo Španielska, Talianska, Argentíny a Čile. Obchodné zastúpenie má aj v Českej republike a Maďarsku a svoje produkty vyváža do mnohých krajín sveta.

V prípade záujmu o bližšie informácie, prosím, kontaktujte:
Paulína Nedavašková, Project Manager, 1st CLASS AGENCY, tel.: +421 903 931 698, nedavaskova.paulina@1stclass.sk
Veronika Slováková, Brand Manager, ST. NICOLAUS-trade, tel.: +421 915 848 049, veronika.slovakova@stn-trade.sk

Ďalšie novinky