ST. Nicolaus

ST. NICOLAUS spúšťa predaj cez nový e-shop. Určený je pre segment HORECA a nezávislý retail

28. októbra 2021 – Tlačové správy
Bratislava, 1. júla 2021 – Najväčší slovenský výrobca a distribútor alkoholických i nealkoholických nápojov ST. NICOLAUS inovuje svoje predajné kanály. Obchodným partnerom predstaví v júli nový e-shop www.nicolauspartner.sk, ktorý efektívne doplní klasický predaj cez obchodných zástupcov a zákaznícku linku.

„Súčasťou našej dlhodobej stratégie je zefektívniť procesy súvisiace s nákupom a predajom. Nový e-shop sme vyvinuli špeciálne pre zákazníkov zo segmentu HORECA a pre nezávislý retail, teda malé nesieťové prevádzky. Objednávku po novom zrealizujú kedykoľvek, keď budú potrebovať, jednoducho a na pár klikov,“

hovorí Matej Sabol, generálny riaditeľ ST. NICOLAUS.

E-shop www.nicolauspartner.sk obchodným partnerom prinesie balík výhod, medzi najvýznamnejšími je kompletná ponuka sortimentu na jednom mieste a súčasne flexibilný časový rámec realizovania objednávky, keďže ju budú vedieť zrealizovať 24/7 počas celého roka na všetkých užívateľských platformách (počítač, tablet aj telefón). Nový obchod zároveň klienta značne odbremení od administratívnej agendy, pretože v e-shope je implementovaná funkcia zapamätania objednávok pri opakovanom nákupe. Zákazník má tak vo svojom konte kompletný prehľad o zrealizovaných nákupoch, ale aj o zaujímavých akciách či špeciálnych objemových a vernostných balíčkoch.

„Aktuálne v našej databáze evidujeme niekoľko tisíc zákazníkov, čo je naozaj silná základňa. E-shop nám pomôže poskytnúť obchodným partnerom špičkové služby v krátkom čase. Súčasne odbremení našich obchodných zástupcov od zdĺhavej administratívy spojenej s objednávkami. Budú sa tak môcť intenzívnejšie venovať starostlivosti o zákazníka,“

vysvetľuje Matej Sabol.

E-shop bude tiež plniť funkciu informatívneho webu, ktorý prinesie zákazníkovi aktuálne informácie o cenách a termíne dodania tovaru, prehľad o jednotlivých produktoch a súčasne aj o aktuálnych výhodných nákupoch.

„Pre verných zákazníkov máme pripravené špeciálne akcie a novinky, o ktorých ich budeme informovať prostredníctvom pravidelného newslettera,“

dodáva generálny riaditeľ.

V prípade záujmu o bližšie informácie, prosím, kontaktujte:
Paulína Nedavašková, Project Manager, 1st CLASS AGENCY, tel.: +421 903 931 698, nedavaskova.paulina@1stclass.sk

Ďalšie novinky