ST. Nicolaus

Je ti zima dievčatko? Zahrejeme ťa drinkom

28. októbra 2021 – Tlačové správy
Tento rok je náročný pre všetkých. Častejšie vyhľadávame spôsoby, ako si vytvoriť domácu pohodu. A to najmä počas sychravej jesene či chladnej zimy. Započúvaj sa do praskania mrazu za oknom, obuj si teplé ponožky a poteš sa chutnými drinkami, ktoré navrhli oceňovaní majstri Tomáš Gyén a Marek Klčo, brand ambasádori ST. NICOLAUS.

Majstri barmani tentoraz miešali drinky z novinky Nicolaus Vodka Ultra Jemná. Tá je charakteristická ešte jemnejšou a lahodnejšou chuťou dosiahnutou dlhším odležaním a prístupom kyslíka. Až 5-násobné prevzdušnenie robí z tejto vodky jemný a nadýchaný nápoj, ktorý sa výborne hodí práve do miešaných nápojov.

Ultra Mule

6 cl Nicolaus Vodka Ultra Jemná
šťava z ½ citróna
zázvorové pivo Ginger Beer

plátok zázvoru
citrónová kôra

Spôsob prípravy:

Všetky suroviny nalejeme do servírovacieho hrnčeka, zasypeme ľadom a jemne premiešame.

Nicolaus Cinnamon Toddy

6 cl Nicolaus Vodka Ultra Jemná
20 cl jablková šťava
1,5 cl škoricový sirup
1 cl citrónová šťava
škorica a klinčeky

citrónová kôra

Spôsob prípravy:

Všetky suroviny zohrejeme spolu v kanvičke a prelejeme do servírovacieho skla.

Ultra Grapefruit

4 cl Nicolaus Vodka Ultra Jemná
2 cl medový sirup
10 cl šťava z bieleho grapefruitu, plátky
10 cl sóda

Ozdoba:

mäta, pomarančová alebo grapefruitová kôra

Spôsob prípravy:

Všetky suroviny nalejeme do servírovacieho skla, zasypeme ľadom a jemne premiešame.

Liptovský horúci nápoj med – zázvor

5 cl Nicolaus Vodka Ultra Jemná
2 ČL medu
1 cl zázvorový sirup
1 cl citrónová šťava
citrón, zázvor
horúca voda

zázvor, pomarančová kôra

Spôsob prípravy:

Do pohára nalejeme všetky suroviny a zalejeme horúcou vodou.

Spoločnosť ST. NICOLAUS, a.s., ktorá je lídrom na slovenskom trhu, vám už od roku 1867 prináša tradičné a obľúbené liehoviny vyrobené z prvotriednych surovín. Portfólio spoločnosti tvoria desiatky značiek, medzi najvýznamnejšie patria Nicolaus Vodka, bylinná Demänovka, ovocné liehoviny radu Jubilejná, kvalitné vína Slovenské Vinice, tradičný rad KLASIK a pravé ovocné destiláty ST. NICOLAUS Exclusive Edition. Spoločnosť je tiež výhradným distribútorom značiek Soberano, Lepanto, whisky NOMAD, ginov The London No.1, MOM Gin, Gibson´s, škótskych whisky Glen Moray a Label 5, karibského rumu Negrita, pravého kubánskeho rumu Santiago de Cuba a tiež vín zo Španielska, Talianska, Argentíny a Čile. Obchodné zastúpenie má aj v Českej republike a Maďarsku a svoje produkty vyváža do mnohých krajín sveta.

V prípade záujmu o bližšie informácie, prosím, kontaktujte:
Paulína Nedavašková, Project Manager, 1st CLASS AGENCY, tel.: +421 903 931 698, nedavaskova.paulina@1stclass.sk
Klára Majchráková, Brand Manager, ST. NICOLAUS-trade, tel.: +421 915 848 219, klara.majchrakova@stn-trade.sk

Ďalšie novinky